Glutenfri Kladdkaka


Inredienser:
  • 100 gram SMÖR
  • 2 ÄGG
  • 2 1/2 dl STRÖSOCKER
  • 1 1/2 dl SEMPERS FINMIX
  • 3 msk KAKAO
  • 1 tsk VANILJSOCKER/1 krm VANILJPULVER
  • FLORSOCKER till dekorering
  • MAJSSTRÖBRÖD till att bröa formen
  • FORM med avtagbar kant
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 175C*
  2. Smält smöret och låt svalna lite (under tiden kan du bröa formen)
  3. Blanda i strösocker och ägg och rör runt tills du får en jämn smet
  4. Blanda i resten av ingredienserna och rör runt till en jämn smet
  5. Häll smeten i formen
  6. Ställ in i ugnen ungefär 12-14 minuter
  7. Låt svalna och om du vill kan du dekorera med florsocker

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Glutenfri Sirapslimpa

Glutenfri Kladdkaka med kaffegrädde